Pål Hermansen

mai17

Turtagrø, 15.-19. september 2010: Vi gjentar vår populære workshop på Turtagrø.

Her ønsker vi velkommen alle typer fotograferende mennesker, både de som liker å fotografere natur og mennesker på tur – og de som vil bruke fotografi som et uttrykksmiddel. Både nybegynnere og mer erfarne er velkomne.  Hovedmålsetningen med kurset er at du skal lære å se dine omgivelser på en ny en måte og åpne opp for din kreativitet. Vi vil vekselvis ha forelesninger og være ute og fotografere, både i naturen og menneskeskapte omgivelser. Du må ha med digitalkamera og helst bærbar PC og samtidig ta med ca. 20 bilder som du synes representerer deg som fotograf.  

På denne tiden er fjellet på sitt mest fantastiske, men det ligger også en utfordring i å unngå de mest opplagte naturklisjeene. Vi vil se natur- og landskapsfotografi i et kunst- og fotohistorisk perspektiv og bygge det mer personlige uttrykket på denne kunnskapsbasen. I tillegg vil du bli introdusert for nærområdet og få kunnskap om folk, fjell og fjord av vår lokale kjentmann.

Totalopplevelsen ved kurset berikes av atmosfæren og den utsøkte gourmetmaten på ærverdige Turtagrø hotell.  Her får du ganeopplevelser som ikke  står tilbake for det som serveres på hovedstadens finere spiseteder.  

Frammøte er onsdag kveld 15/9. Prisen for kurset er kr. 3500,-  Du melder deg på ved å betale inn et depositum på kr. 2000,- til kto 7114 11 92528. Restbeløpet innbetales senest ved kursstart.

Oppholdet på Turtagrø bestilles direkte på www.turtagro.no. Her fins også mer informasjon om kurset.

Velkommen!