Pål Hermansen

jan28

Vi gjentar vår populære workshop på Turtagrø også i 2011.  Datoene er satt til 31.august -4. september 2011. 

Det har begynt å komme påmeldinger, så vært tidlig ute for å sikre deg plass.

Vi ønsker velkommen deltakere på alle fotografiske nivåer, både de som liker å ta bilder av landskap og mennesker på tur – og de som vil bruke fotografi som et uttrykksmiddel innen helt andre motivområder.   Hovedmålsetningen med kurset er at du skal lære å se dine omgivelser på en ny en måte og åpne opp for din kreativitet, uansett hva som er dine favorittmoriver.  Vi vil vekselvis ha forelesninger og være ute og fotografere, både i naturen og menneskeskapte omgivelser. Ta med digitalkamera og helst bærbar PC/Mac og ca. 20 bilder som du synes representerer deg som fotograf.  

På denne tiden er fjellet på sitt mest fantastiske, men det ligger også en utfordring i å unngå de mest opplagte naturklisjeene. Vi vil se natur- og landskapsfotografi i et kunst- og fotohistorisk perspektiv og bygge det mer personlige uttrykket på denne kunnskapsbasen. En viktig del av workshopen er en personlig bevisstgjøring. I tillegg vil du bli introdusert for nærområdet og få kunnskap om folk, fjell og fjord av vår lokale kjentmann.

Totalopplevelsen ved kurset berikes av atmosfæren og den utsøkte gourmetmaten på ærverdige Turtagrø hotell.  Her får du ganeopplevelser som ikke  står tilbake for det som serveres på hovedstadens bedre spisesteder.  

Frammøte er onsdag kveld 31/8. Prisen for kurset er kr. 3500,-  Du melder deg på ved å betale inn et depositum på kr. 2000,- til kto 7114 11 92528. Restbeløpet innbetales senest ved kursstart. Send også en mail til www.palhermansen.com med dine kontaktdetaljer.  

Oppholdet på Turtagrø bestilles direkte på www.turtagro.no.   Her fins også mer informasjon om kurset.

Velkommen!

Sagt om kurset:

”Workshopen var en flott opplevelse og ga virkelig inspirasjon til videreutvikling. Syns du på en veldig fin måte klarte å inkludere oss ferskinger, spesielt med tanke på at mitt utgangspunkt var tilsvarende en person med høydeskrekk som melder seg på klatrekurs. Jeg satte stor pris på vinklingen mot verdier, natur, miljø og filosofi. Dette var noe som traff meg rett i hjertet og ga en flott aha-opplevelse i forhold til potensialet som ligger i fotografering.” May Kristin Bringedal