Pål Hermansen

des23

christmasxDommedag er igjen avlyst,  så vi kan trygt se fram til et nytt år med nye muligheter. Det blir mye spennende på workshop-fronten i 2013.

Som allerede referert på disse sidene, går den første workshopen av stabelen i Masai Maria i Kenya i månedsskiftet februar-mars. Denne er i utgangspunktet fulltegnet.  Deretter følger en fantastisk Svalbard-opplevelse i mars, som også er utførlig beskrevet nedenunder. Det er enda noen få plasser igjen her, så hvis du vil få med deg et arktisk minne for livet, må du melde deg på raskt.

Vi følger videre  opp suksessen fra i fjor med en spennende workshop under ekstremsportveko på Voss i siste uke av juni. Mer detaljer om denne kommer senere.

I tidsrommet 9.-16.juni blir det en internasjonal workshop i Lofoten, hvor vi plukker ut noen av de fineste fotopplevelsene denne øygruppen kan by på. Mer utførlig informasjon og påmelding finnes her http://wildphotographyholidays.com/holidays/lofoten-islands-midsummer-in-the-arctic-circle

For de som savnet workshopen på Turtagrø i 2012, er det en glede å opplyse at den i 2013 kommer tilbake, -denne gang i dagene  31/7-4/8.  Mer informasjon og påmelding finnes her: http://www.turtagro.no/?page_id=4785

No Responses to “WORKSHOPS 2013”

 1. geraldine sier:

  Hi Pal

  Hope you are well? We wanted to offer you a workshop in Iceland. Are you able to make the dates 9-17 June 2013.
  This is a really great time for the birds and we could sell it as Birds in the Icelandic Landscape.

  By the way, we haven’t had an invoice from you for Lofoten!!?

  Let me know about the dates above,

  Geraldine xx

Leave a Reply